NEW FIGURE

NewFigure heeft een afslankmethode, die je naar keuze in de kliniek of online kunt volgen. Na een gratis intake maakt jouw persoonlijke coach met jou een dieetplan. De coach begeleidt je ook in de periode na het afvallen met een nieuw voedings- en bewegingspatroon om jojoën te voorkomen. Het kan prettig zijn om jouw coach te zien en je gewicht wekelijks te laten controleren in de kliniek. Maar niet iedereen die wilt afvallen heeft hiervoor de tijd. Daarom heeft NewFigure ook een online dieetmethode, met persoonlijke begeleiding op afstand. Ben je bekend met de NewFigure methode, dan kan je ook het thuisprogramma zonder actieve begeleiding volgen.

Hoe werkt de NewFigure methode?
De eerste dag van iedere week is een appel/ananasdag. De ondersteuning van de NewFigure amino complex voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het gewichtsverlies wordt gestimuleerd! De appel/ananasdag duurt tot 14.00 uur, hierna neem je wat drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten, volgens het dieetschema van jouw persoonlijke voedingscoach.

Het voedingsprogramma van de overige weekdagen bestaat uit zes eetmomenten per dag. Om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Wat je kunt eten vind je terug in het schema dat je met jouw voedingscoach opgesteld hebt. De amino complex voedingssupplementen neem je 10 minuten voor het ontbijt, lunch en avondeten in. Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat van NewFigure om afvalstoffen i.c.m. water te verminderen.

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van jouw voedingscoach bij de gratis intake. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar met mate.

Voor de momenten waarop het niet mogelijk is om het dieetplan te volgen gebruik je LipoSan Ultra. Het is een effectief natuurlijk middel, dat je kan gebruiken wanneer je tijdelijk afwijkt van je persoonlijke voedingsplan bij vakantie, diner of verjaardag.

Je hebt wekelijks contact met jouw voedingscoach in de kliniek of online, zodat je er niet alleen voor staat. Naast het voedingsprogramma, de voedingssupplementen en de persoonlijke begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Aan het einde van het NewFigure dieet begin je langzaam met een re- integratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Je werkt langzaam toe naar een normaal voedingspatroon, waarbij je niet meer zult afvallen, maar ook niet meer zult aankomen. De behandeling wordt pas afgerond wanneer je grip hebt op je eetgewoontes en weet hoe je een eventuele terugval direct met NewFigure kunt corrigeren.

Persoonlijk voedingsplan

Je voedingsplan wordt gemaakt op basis van een figuuranalyse, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Je voedingsplan is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

 

Medisch verantwoord

Je coach maakt een lichaamsscan met een weegschaal met body composition monitor, die gedetailleerde informatie over je lichaam verzamelt en informatie geeft over je gezondheid en fitheid. Heb je medische klachten of slik je medicatie, dan kan je zonder problemen afvallen met NewFigure. Je huisarts kan van je coach informatie krijgen over de voedingsmethode en je persoonlijke plan.

Kosten

NewFigure kost € 27,50 per week inclusief amino complex supplementen en wegen
Multivitaminen 60 stuks €  21,00 ( 60 dagen)
Total Body Cleanse €  24,50  (fles detox kruidenextract)

Online NewFigure volgen

Het is mogelijk jouw NewFigure programma online te volgen.

  • Online, video of telefonische coaching
  • Producten gratis thuisbezorgd

Veilig en net zo persoonlijk!

Afspraak maken

Vrijblijvend intake-gesprek

Stel je vraag!